Share

Τελετή Αποφοίτησης του KES College για την Ακαδημαϊκή Χρονιά 2022 – 2023

Σε μια γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η 52η Τελετή Αποφοίτησης του KES College για την Ακαδημαϊκή Χρονιά 2022 – 2023, την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στην παρουσία της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου κας. Δόξας Κωμοδρόμου, βουλευτών και εκλεκτών προσκεκλημένων.

Οι Τελειόφοιτοι του KES College που αποφοίτησαν με επιτυχία προέρχονταν από τα Προγράμματα Σπουδών της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας, της Σχολής Επισιτιστικών, Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σπουδών, της Σχολής Σπουδών Δημοσιογραφίας & Μ.Μ.Ε., της Σχολής Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Σχολής Περιβαλλοντικών Σπουδών, όλα Αξιολογημένα και Πιστοποιημένα από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ).Ο κ. Πέτρος Θ. Στυλιανού, Γενικός Διευθυντής του KES College, φανερά συγκινημένος συγχάρηκε όλους τους Τελειόφοιτους για τους τίτλους σπουδών που απέκτησαν και ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του ότι «Όλοι οι Τελειόφοιτοι έχετε εργαστεί μέσα από δύσκολες συνθήκες λόγω πανδημίας για να φτάσετε εδώ και θα πρέπει να είστε πολύ περήφανοι για όλα αυτά που έχετε επιτύχει. Αποφοιτάτε από ένα ιστορικό Κολλέγιο της Κύπρου που για 52 αδιάλειπτα χρόνια προσφέρει κυρίως επαγγελματικά Προγράμματα Σπουδών διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την πρόσβαση των αποφοίτων του στην αγορά εργασίας».
Στον δικό της χαιρετισμό η κα. Δόξα Κωμοδρόμου, Αναπλ. Κυβερνητική Εκπρόσωπος, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Στο KES College έχετε αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες, φιλίες και αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν για πάντα. Έχετε δουλέψει σκληρά, έχετε αντιμετωπίσει διάφορες περιστάσεις στη φοιτητική ζωή, έχετε αναπτύξει κοινωνικές δεξιότητες και την ικανότητα να λειτουργείτε και να συνεργάζεστε μεταξύ σας και να αναλαμβάνετε ευθύνες. Όλα αυτά είναι πολύτιμα εφόδια που θα σας βοηθήσουν στη συνέχεια σε κοινωνικούς, οικονομικούς και άλλους τομείς.».
Κατά τη διάρκεια της Τελετής Αποφοίτησης απονεμήθηκαν χρηματικά και άλλα βραβεία στους τελειόφοιτους, μεταξύ των οποίων, το χρηματικό βραβείο εις μνήμη του Ιδρυτή του KES College Θεόδωρου Π. Στυλιανού, το οποίο απένειμε η θυγατέρα του κα. Χρύσω Χαχολιάδου, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια, στην Τελειόφοιτη με την ψηλότερη γενική βαθμολογία της Ακαδημαϊκής Χρονιάς 2022-2023, Αντωνίου Ελενίτσα του Προγράμματος Σπουδών «Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων, Πτυχίο» .
Η Τελειόφοιτη με την υψηλότερη βαθμολογία είχε την ευκαιρία στο δικό της χαιρετισμό να αναφέρει κατά λέξη ότι «Αποδεικνύεται πάντα πως αν θέλουμε κάτι να πετύχουμε πολύ, με σταθερή στοχοπροσήλωση και συνεχή προσπάθεια μπορούμε να το καταφέρουμε».
Οι εταιρείες/οργανισμοί που πρόσφεραν βραβεία στους Τελειόφοιτους με υψηλές βαθμολογίες, στους Πρωτεύσαντες, σε κάθε επίπεδο σπουδών και με βάση τον αθλοθέτη ήταν η Τράπεζα Κύπρου, η PwC, o Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ), η NBF Graphic Solutions Ltd , η K.N. Ntorzis Luxahomes Ltd, η ΣΕΚ, η Cyprus Millers by Hadjiorki, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου, η Alogo (Uniforms) Ltd, ο Οργανισμός C.P.O Παπαέλληνα, η Impophar Trading House Ltd, η Κύπρος Κ. Χριστοφόρου Λτδ (Yellow Rose Cosmetics), η ResultMed Ltd, η Pomico Ltd, η Kybella Beauty Suppliers και η M.S. Jacovides & Co. Ltd.
Με εφόδια τη γνώση, τις ισχυρές ικανότητες και δεξιότητες που οι Τελειόφοιτοι απέκτησαν κατά τη φοίτησή τους στο KES College είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας και να προσφέρουν ακόμη περισσότερο στην ανάπτυξη και εξέλιξη της αγοράς εργασίας του τόπου μας.
Η Διεύθυνση του Κολλεγίου, το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό εύχονται σε όλους τους Απόφοιτους συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!

Η κα. Δόξα Κωμοδρόμου, Αναπλ. Κυβερνητική Εκπρόσωπος.Ο κ. Πέτρος Θ. Στυλιανού, Γενικός Διευθυντής του KES College