Share

Συμμετοχή φοιτητριών Διοίκησης Γραφείου και Γραμματειακών Σπουδών του KES College στη 2η Ετήσια Έκθεση «Get Α Job»

Οι φοιτήτριες των Αξιολογημένων-Πιστοποιημένων Προγραμμάτων Σπουδών «Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές» του KES College συμμετείχαν στην Έκθεση “Get Α Job”, την οποία διοργάνωσε την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 στο Hilton Park στη Λευκωσία, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο μαζί με το δίκτυο EURES, τη διαδικτυακή πύλη της ΕΕ που λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα στους φορείς που προσφέρουν και στα άτομα που αναζητούν εργασία.

Η έκθεση διεξήχθη επιτυχώς για 2η φορά στην Κύπρο και σκοπός της ήταν η ενημέρωση αναφορικά με την εργοδότηση και την προσφορά εργασίας. Οι φοιτήτριες του ΚES College  είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με αρκετά μεγάλες εταιρείες της Κύπρου, μεταξύ άλλων για παράδειγμα, την PWC, GAP Vassilopoulos, LBDO, Pari-Match, Cablenet, Baker Tilly, Symeonides Group και ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητές τους, συζήτησαν και έλυσαν απορίες τους δίνοντας κυρίως έμφαση στις θέσεις εργασίας που τις ενδιέφεραν στο άμεσο μέλλον.

Επίσης, οι φοιτήτριες παρακολούθησαν δύο χρήσιμα σεμινάρια:. το πρώτο σεμινάριο είχε θέμα «Πώς να φτιάξεις το σωστό βιογραφικό» με ομιλήτρια την κα. Έλενα Μανιατοπούλου Χατζηπαναγή και το δεύτερο, «Πώς θα κερδίσεις τις εντυπώσεις στη συνέντευξη» με ομιλητή τον κ. Γιώργο Ζεβρίδη. Κατά το πρώτο σεμινάριο, επεξηγήθηκαν τα σωστά βήματα για τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος και δόθηκαν τα tips για να προβάλει κάποιος τον εαυτό του ώστε να κινήσει το ενδιαφέρον του εργοδότη και να τον καλέσει για interview. Στο δεύτερο σεμινάριο, ο κος Ζεβρίδης έδωσε σημαντικές πληροφορίες και συμβουλές για καλή και αποτελεσματική προετοιμασία τόσο πριν όσο και κατά τη συνέντευξη.

«Ευελπιστούμε ότι η έκθεση αυτή θα καταστεί θεσμός. Είναι η δεύτερη χρονιά που το κάνουμε. Ελπίζουμε να έχουμε πολλές επόμενες χρονιές» ανέφερε ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, κ. Ιερόθεος Παπαδόπουλος και εμείς με τη σειρά μας ως KES College το ευχόμαστε.