Share

Το KES College χορηγός του φιλανθρωπικού Fashion Show της Unicef

Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε για εντέκατη χρονιά η Φιλανθρωπική Επίδειξη Μόδας της UNICEF στο Hilton Park στη Λευκωσία υπό την αιγίδα της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, κας Αίγλης Παντελάκη. Ανάμεσα στους χορηγούς της Φιλανθρωπικής Επίδειξης ήταν και το KES College αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά έμπρακτα την εταιρική κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία του.

Οι φοιτήτριες Αισθητικής των 3 Αξιολογημένων και Πιστοποιημένων Προγραμμάτων Σπουδών Αισθητικής του KES College επιμελήθηκαν αφιλοκερδώς το μακιγιάζ των μοντέλων του πρακτορείου Diva Models που ανάλαβε την διοργάνωση της Επίδειξης σε συνεργασία με το γνωστό οίκο μόδας MINDY, ο οποίος παρουσίασε τις προτάσεις του για το Καλοκαίρι 2018.

Το μακιγιάζ ήταν πολύ εντυπωσιακό αλλά και αξιέπαινο, αφού οι φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν για άλλη μία φορά την υψηλού επιπέδου κατάρτιση και τεχνογνωσία που τους προσφέρει το KES College στο οποίο φοιτούν.

Συγχαρητήρια σε όλους αλλά πρωτίστως στις φοιτήτριες του KES College που παρευρέθηκαν στην Επίδειξη Μόδας και απέδειξαν έμπρακτα με τη συνεισφορά τους την ευαισθησία τους για προσφορά και αγάπη προς το συνάνθρωπο.