Share

Ταχύρρυθμα σεμινάρια FACE PAINTING από το KES College

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο κύκλος των ταχύρρυθμων σεμιναρίων Face Painting που διοργάνωσε το KES College στα πλαίσια της Αποκριάτικης περιόδου. Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη, μεγαλύτερη από το αναμενόμενο, και ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων ήταν αστείρευτος. Η μαγεία του Face Painting τους κυρίευσε όλους και τα αποτελέσματα ήταν μοναδικά.

Έλαβαν γνώση των εξειδικευμένων τεχνικών εφαρμογής Face Painting από καταρτισμένους εκπαιδευτές του KES College στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του κολλεγίου. Το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2018 και το δεύτερο στις 14 Φεβρουαρίου 2018. Τα σεμινάρια απευθύνονταν σε όλους όσους ήθελαν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά με το μακιγιάζ στον τομέα του Face Painting, αλλά και σε παιδαγωγούς και animators παιδικών πάρτι και παιδότοπων.

Το κάθε σεμινάριο είχε διάρκεια 4 ώρες και στις συμμετέχουσες δόθηκε Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το KES College. Τα Ταχύρρυθμα Σεμινάρια του κολλεγίου διεξάγονται κατά τις απογευματινές ώρες, ώστε να είναι κατάλληλα για άτομα που εργάζονται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων σε θέματα Αισθητικής και Ομορφιάς αλλά και για τα Αξιολογημένα – Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών Αισθητικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Άντρη Σιδέρη Γιαλλουράκη ή την κα. Μαρκέλλα Σιαρλή, Συντονίστριες των Προγραμμάτων Σπουδών Αισθητικής στο KES College, στο τηλέφωνο 22875737 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.kescollege.ac.cy .