Share

Διαλέγοντας το αγαπημένο σας Άρωμα φέτος το Καλοκαίρι

Το άρωμα του καλοκαιριού μπορεί να είναι γλυκό, δροσερό, μεθυστικό, νοσταλγικό, αρκεί να ταιριάζει με τη μυρωδιά του δικού σας δέρματος. Έπειτα, να μπορείτε να το φοράτε κάθε μέρα, χωρίς να σας ζαλίζει, να σας κουράζει, να σας πνίγει. Θα πρέπει να αισθάνεστε όμορφα μαζί του. Και αν πραγματικά είναι το δικό σας άρωμα, θα το έχετε για μια ζωή. Ένα άρωμα που θα κλείνει αναμνήσεις και στιγμές.

Ψάχνοντας για το δικό σας άρωμα, θα πρέπει να εντοπίσετε ποιες μυρωδιές σας αρέσουν: εσπεριδοειδή, γλυκά, έντονα ή ελαφριά. Σοφιστικέ ή sexy. Είναι καλό να τα δοκιμάσετε όλα για να είστε σίγουρες όταν θα καταλήξετε προς τα που γέρνει η ζυγαριά. Κάντε βόλτες στα καταστήματα ομορφιάς, χωρίς να ψάχνετε μανιωδώς για το άρωμα που θα σας κλέψει την καρδιά. Όταν το βρείτε, θα το καταλάβετε. Απλά, μέχρι να το εντοπίσετε μην σταματήσετε να ψάχνετε. Μην ξεχνάτε πως πριν αγοράσετε ένα άρωμα θα πρέπει πάντα να το έχετε δοκιμάσει και τσεκάρει πριν, οπότε είναι πιο έξυπνο να προμηθεύεστε με δειγματάκια αρωμάτων.

εσείς εκείνο που θέλετε είναι η μυρωδιά του αρώματος σας να είναι συνδεδεμένη με την εικόνα σας. Φεύγοντας από κάπου να ξέρουν πως ήσασταν εκεί, αυτή η επιτυχία της σωστής επιλογής αρώματος.

http://www.marymary.gr/