Share

Προβλέψεις Πέμπτη 12 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Θέλετε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους, καθώς έχετε βαρεθεί να λειαίνετε καταστάσεις. Απλά, αν αποφασίσετε να τα πείτε κάπου έξω από τα δόντια, να είστε έτοιμοι για κάθε αντίδραση, γιατί δεν αρέσει σε όλους όσο αρέσει σε εσάς να λένε την ωμή αλήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Κάποιοι αναγνωρίζουν τις αξίες και τα ταλέντα σας, όσο και την προθυμία σας για δουλειά, τη σταθερότητα και την αξιοπιστία σας σε ότι σας ανατεθεί και αυτά σας τα χαρίσματα θα γίνουν η αφορμή για εξέλιξη. Μια νέα πρόταση για δουλειά ή μια προαγωγή είναι προ των πυλών.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Πολλές φορές σας πιάνει η γκρίνια σας και νιώθετε πως είστε ακόμα πολύ μακριά από τους στόχους σας. Όμως, αν κοιτάξετε το δάσος και όχι το δέντρο θα διαπιστώσετε πως είστε πολύ τυχεροί όχι μόνο στο επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Εκτιμήστε αυτά που έχετε και μην σας πιάνει αυτό το ανικανοποίητο που σας ρίχνει ψυχολογικά –χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Για εσάς είναι περίοδος αλλαγών. Όσοι δεν τις κάνετε στα προσωπικά ή στη δουλειά σας θα τις κάνετε έστω στην εικόνα σας στον καθρέφτη. Νιώθετε πως έχετε μπουχτίσει από την καθημερινότητα και θέλετε να φέρετε κάτι τούμπα- ότι κι αν είναι αυτό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Είστε σαν θηρίο σε κλουβί γιατί κάτι σας φταίει, αλλά δεν είστε βέβαιοι πως είναι η σωστή στιγμή να βάλετε το θέμα στο τραπέζι. Πριν κάνετε το οτιδήποτε συμβουλευτείτε κάποιον στον οποίο έχετε εμπιστοσύνη και οπωσδήποτε μην κάνετε τίποτα εν βρασμώ, αλλά εν ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αυτό που σας εκνευρίζει είναι όταν βλέπετε γύρω σας να επικρατεί αδικία. Είστε ένα σύγχρονος Ρομπέν των δασών που τάσσεται υπέρ των αδυνάτων και όσων έχουν ανάγκη από βοήθεια και αυτό τα χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας, σας δίνει ηγετικά χαρακτηριστικά που αυτή την περίοδο σίγουρα κάπου θα αξιοποιηθούν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μήπως έχετε υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αυτό σας κάνει να μην εκτιμάτε όσο πρέπει τη γνώμη και τη συμβουλή των άλλων; Αυτή τη φορά μην αγνοήσετε μια φιλική συμβουλή που είναι καλοπροαίρετη και θέλει μόνο το καλό σας. Δεν είστε παντογνώστης.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μερικές φορές η ιστορία επαναλαμβάνεται, για αυτό είναι καλό τα παθήματα του παρελθόντος να γίνονται μαθήματα -γιατί το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Επειδή είστε άνθρωπος με κοφτερό μυαλό και ακόμα κι όταν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε αναγνωρίζετε τι κάνατε λάθος, φροντίστε να προλάβετε την επόμενη κακοτοπιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τελευταία είστε πιο καχύποπτοι με τους γύρω σας, συχνά αδικαιολόγητα, αλλά κάτι που μάθατε ή κάποιοι σας είπαν σας έχει βάλει ερωτηματικά για τις πραγματικές προθέσεις ή την ειλικρίνεια απέναντί σας κάποιων ανθρώπων που μετρούν για εσάς. Φανείτε προσεκτικοί, αλλά μην γίνετε εμμονικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Τα καλά κόποις κτώνται και να που τώρα οι κόποι σας έρχεται η ώρα να αποδώσουν. Η αναγνώριση είναι κοντά και όσοι σας αμφισβητούσαν θα πάρουν το μήνυμα για το πόσο λάθος εκτίμηση έκαναν, χωρίς να χρειαστείτε να πείτε κάτι εσείς. Θα είναι αυταπόδεικτο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μια ωραία επαγγελματική ευκαιρία γεννιέται μέσα από μια φιλική σχέση και όλα δείχνουν πως θα έχει εξαιρετικές προοπτικές. Για να διαφυλάξετε τη φιλία φροντίστε να είστε ξεκάθαροι από την αρχή. Παράλληλα, κάτι νέο και ενδιαφέρον εμφανίζεται στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μια φιλική σχέση χρόνων δοκιμάζεται γιατί κάποιος τρίτος μπαίνει ανάμεσά σας. Μην σας πιάσουν οι εγωισμοί, υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας και μην αφήσετε αυτά που σας στενοχωρούν να σας κλείσουν στο καβούκι σας και να σας απομονώσουν.

 

Πηγή: faysbook