Share

Εκλογές Κεντρικού Φοιτητικού Συμβουλίου στο KES College για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020

Την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν με δημοκρατικές διαδικασίες οι φοιτητικές εκλογές για την ανάδειξη του Κεντρικού Φοιτητικού Συμβουλίου για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020.

Η διαδικασία των εκλογών διεξήχθη στη βιβλιοθήκη του Κολλεγίου και συμμετείχαν οι Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι των Φοιτητικών Συμβουλίων όλων των Τμημάτων του Κολλεγίου, ως αντιπρόσωποι των φοιτητών.

Η διαδικασία των εκλογών ξεκίνησε με την υποβολή υποψηφιοτήτων και τις ομιλίες των υποψήφιων, όπου εξέφρασαν τις απόψεις και τους στόχους τους καθώς και τους λόγους για τους οποίους αξίζουν τη ψήφο των συμφοιτητών τους. Κατόπιν ακολούθησε η ψηφοφορία, όπου αναδείχτηκαν οι επτά επικρατέστεροι και καθορίστηκαν οι ρόλοι τους μέσα στο Συμβούλιο.

Το Κεντρικό Φοιτητικό Συμβούλιο αποτελείται από επτά μέλη: τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, το Γραμματέα, τον Ταμία, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και 2 μέλη. Ο ρόλος του Συμβουλίου είναι πολύ σημαντικός καθώς είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος όλων των φοιτητών του κολλεγίου με πολλές υποχρεώσεις και καθήκοντα, στα οποία οφείλει να ανταποκριθεί.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του KES College εύχεται στα νέα μέλη του Κεντρικού Φοιτητικού Συμβουλίου «Συγχαρητήρια» και «Καλή Επιτυχία στο έργο τους» και τους διαβεβαιώνει ότι θα είναι πάντα  στη διάθεσή τους.