Share

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα;

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, σήμερα εκλαμβάνεις κάθε συμβουλή που δέχεσαι από συναδέλφους ή συγγενείς σαν προσπάθεια να σε περιορίσουν. Απέφυγε τους όσο μπορείς!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μπορείς νʼ αποφύγεις πολλές κακοτοπιές και προβλήματα σήμερα αν κάνεις κάτι πολύ απλό. Να απαντάς απλά, κοφτά και χωρίς σάλτσες σε ότι σε ρωτάνε (ειδικά αν αυτός που ρωτά είναι ο/η σύντροφος σου) και σε καμία περίπτωση να μην συνεχίζεις συζητήσεις που απαιτούν παραπάνω από 5 λεπτά για να ολοκληρωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αυτές τις μέρεςεπιτρέπεται:1) Αν νιώσεις την ανάγκη να ηρεμήσεις να απορρίψεις προτάσεις για έξοδο 2) Αν κάποιος/α σου δημιουργεί ένταση, να την εκφράσεις άμεσα, 3) Να απαιτείς να σου κάνουν τα χατίρια οι φίλοι σου. Και απαγορεύεται: Να κάνεις παρορμητικά σχέδια για το μέλλον!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Είναι μια από αυτές τις μέρες που ξυπνάς και μπορείς να διαισθανθείς ακαριαία τα αισθήματα, τους προβληματισμούς, τις εντάσεις των γύρω σου. Για να μην παρανοήσεις πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις. Λίγα λόγια, πολύ δουλειά. Σύμφωνοι;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Λέοντα, βγαίνουμε έξω για να ξεχαστούμε από τα προβλήματα μας κι όχι για να γυρίζουμε πίσω σ’ αυτά συζητώντας άσκοπα σαν τους 300 του ελληνικού κοινοβουλίου. Σύμφωνοι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Τίποτα/Κανείς δεν μπορεί νʼ αναγκάσει έναν/μια Παρθένο να παρεκκλίνει από την επίλυση ενός προβλήματος του/της – για να έχει υπάρξει πρόβλημα σημαίνει πως κάπου έκανες λάθος και όλοι ξέρουμε πόσο τα σιχαίνεσαι αυτά. Συνεπώς στην ερώτηση «Οικονομικές δυσκολίες;» σήμερα η απάντηση είναι: «Δεν μʼ έχετε δει να δουλεύω όσο μπορώ!».
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Στις παρούσες συνθήκες, που όλα εκεί έξω σου δείχνουν πως ή θα γίνεις σοβαρός/η και υπεύθυνος/η σε σημείο που να σε μπερδεύουν με Αιγόκερω ή που θα γονατίσεις, μέρες σαν τη σημερινή είναι μια όαση: η πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου υπερβαίνει την προσπάθεια όλων να βάλλον τη ζωή σου σε κουτάκια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, το δίλημμα οικονομική ασφάλεια ή επαγγελματικό ρίσκο θα πρωταγωνιστεί στο μυαλό σου για τις επόμενες μέρες. Μια συμβουλή: μην προσπαθήσεις να τα συνδυάσεις, δεν θα πετύχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, είσαι τόσο μπλεγμένος/η με τα εργασιακά σου άγχη που δεν σηκώνεις και λίγο το κεφαλάκι σου να δεις δύο ζευγάρια μάτια που σ’ αναζητούν σε κάθε σου βήμα..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, γιατί πάντα πρέπει να επιλέγεις ή να είσαι επικοινωνιακός/η, φιλικός/η και πρόσχαρος/η ή να γίνεσαι το πιο σκληρό καρύδι του κόσμου και να μην σπας με τίποτα. Μια στοιχειώδης ισορροπία θα σε έσωνε σήμερα από πολύ ένταση..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ε όχι λοιπόν! Δεν θα επηρεαστείς ακόμη μια φορά από τους γύρω σου! Αν εσένα σου την έχει βαρέσει και έχεις καλή διάθεση είναι δική σου δουλειά! Οι άλλοι/άλλες να κοιτάξουν να λύσουν μόνοι/ες τους τα προβλήματα τους!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα η προσωπική σου ηρεμία είναι απείρως σημαντικότερη από την παρουσία του έρωτα ή την επικοινωνία με τους οικείους σου. Εσύ σήμερα είσαι σημαντικότερος/η για εσένα από οποιοδήποτε άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Μην μπλέκεις λοιπόν σε συζητήσεις και προβλήματα άλλων. Σήμερα κράτα χρόνο για το εσένα και μόνο.

 

Πηγή: faysbook