Share

Τα ζώδια σήμερα 18/6

Κριός
Αγαπητέ Κριέ τα σχέδιά σου προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Όταν θέλεις κάτι πολύ το πετυχαίνεις ότι κι αν γίνει χάρη στις ικανότητες αλλά και το πείσμα σου που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει. Η Σελήνη στον Τοξότη θα σου ανοίξει σήμερα το δρόμο για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για όσα σκέφτεσαι και κυρίως για όσα αφορούν το κοινό σας μέλλον. Αν του δώσεις να τα καταλάβει, θα έχεις και την υποστήριξη και την βοήθεια του. Εσένα που η μοναξιά σου έχει γίνει πλέον μόνιμη παρέα, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτή μια και καλή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, κάποιες υποθέσεις σου φέρουν αρκετά εμπόδια και έχεις αρχίσει να απογοητεύεσαι. Μην το επιτρέψεις αυτό στον εαυτό σου και αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνος σου, ζήτησε την βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και είναι σίγουρο ότι θα ξελαφρώσεις. Τα οικονομικά σου φαίνονται να βελτιώνονται καθώς θα βρεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπάρχει εύνοια σε μικρές επενδύσεις, αλλά με μέτρο!!!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε η επαφή με δικά σου άτομα θα χαρακτηρίσει το σημερινό Σάββατο. Με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη και να σε ευνοεί είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις στους δικούς σου για όσα σε απασχολούν και να λύσεις ίσως και κάποια οικογενειακά θέματα που σας έχουν απομακρύνει. Μην διστάσεις να ανοίξεις την καρδιά σου και θα βρεις την ανταπόκριση και την κατανόηση που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, η μέρα σου στέλνει πολύ θετική ενέργεια και μπορείς να περάσεις όμορφα σε ένα άκρως ερωτικό κλίμα με τον σύντροφο σου. Αν δεν έχεις σχέση, η ημέρα μπορεί να φέρει στο δρόμο σου κάτι πολύ ενδιαφέρον, αρκεί μόνο να είσαι ανοιχτός για να το δεις και θετικός να το υποδεχτείς.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου έχει αρκετή ένταση και τα άγχος κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα θα σε κυριεύσει. Δείξε ηρεμία και όλα θα κινηθούν προς τα εκεί που θέλεις. Θα έχεις και την βοήθεια των συναδέλφων σου και με λίγη υπομονή θα τελειώσεις με εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου πάντως βελτιώνονται και μπορείς να πετύχεις και αύξηση των εσόδων σου.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα και θα το καταλάβεις πολύ σύντομα κατά τη διάρκεια της, καθώς η αισιοδοξία για κάποια ζητήματα που έμεναν στάσιμα επανέρχονται και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Το πρόγραμμα σου θα είναι γεμάτο από εξελίξεις που θα σου δώσουν ικανοποίηση και επιβεβαίωση ότι οι προσπάθειές σου αποδίδουν.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, είναι σε μια καλή μέρα και διάφορα προβλήματα που υπάρχουν θα συζητηθούν για να βρεθεί μια λύση. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά αξιοποίησε όσο μπορείς περισσότερο όλη την εύνοια του πλανητικού σκηνικού και πλησίασε διακριτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκριση του θα είναι άμεση και θετική.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χαρακτηρίζονται από κάποιες καθυστερήσεις μέχρι το μεσημέρι αλλά να ξέρεις ότι είναι προσωρινές και ότι όλα πολύ γρήγορα θα στραφούν υπέρ σου. Επιπλέον έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου που σε βοηθούν σημαντικά να προωθήσεις τα συμφέροντα σου. Προσοχή στα οικονομικά σου που δεν έχουν φτάσει ακόμα στο σημείο που θα ήθελες.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε αρκετό άγχος και ένταση έχει η σημερινή μέρα για εσένα σου βάζει συνεχόμενες τρικλοποδιές. Δυστυχώς πρέπει να εγκλιματιστείς δραστικά σε αυτή την κατάσταση και να μάθεις να τη χειρίζεσαι όσο καλύτερα γίνεται. Μόνο έτσι δεν θα χαλάς τη διάθεσή σου και δεν θα αφήνεις τον εκνευρισμό να σε κυριεύει. Προσοχή σε ποιους ξεσπάς γιατί τα δικά σου άτομα δεν φταίνε σε τίποτα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε μια καλή μέρα και το όμορφο κλίμα σε βγάζει για λίγο από τον προβληματισμό και την ανασφάλεια. Απόλαυσε αυτό το Σάββατο και μην κάνεις άσχημες σκέψεις. Ειδικά εάν ακόμη είσαι ελεύθερος μη χάνεις το κέφι σου και όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει… Γι αυτό πρόσεχε μην πέσεις!!!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ όσο νομίζεις και όλα εξελίσσονται θετικά. Μην αγχώνεσαι άδικα, μείνε πιστός στο πρόγραμμα και στο οργανόγραμμα σου και θα δεις ότι οι υποθέσεις σου θα πορευτούν στο δρόμο που εσύ τις έχεις τοποθετήσει. Άλλωστε ο Ερμής που κινείται στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να λύσεις αρκετές εκκρεμότητες επαγγελματικές αλλά και οικονομικές.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα κάποια γεγονότα σήμερα θα σε ξαφνιάσουν και θα σε κάνουν να τα χάσεις. Μην υποκύψεις σε αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις και δείξε λίγη ψυχραιμία. Χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο για να τα χειριστείς και να στρέψεις τα γεγονότα προς το συμφέρον σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, πάνε πολύ καλά και θα περάσεις μια μέρα γεμάτη από αγάπη μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις καμιά λεπτομέρεια να σου χαλάσει τη διάθεση και μίλησε μαζί με τον σύντροφο σου μόνο για ευχάριστα ζητήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου να ετοιμαστείς για εκπλήξεις ερωτικού περιεχομένου… που θα ανεβάσουν την λίμπιντο σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν βάσει προγράμματος και όσα θέλεις υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Αρκετές συνεργασίες που ήταν προβληματικές διορθώνονται και νέες συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν πολύ καλές προσδοκίες, τόσο σε επίπεδο δημιουργίας όσο και σε οικονομικό όφελος.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε η ενέργεια που θα έχεις αυτό το Σάββατο θα είναι πολύ μεγάλη και σε συνδυασμό με τις ικανότητές που διαθέτεις θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά θέματα και να τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώσεις ακόμα γιατί οι τομείς που θέλουν δουλειά είναι αρκετοί και δεν πρέπει δε καμία περίπτωση να επαναπαύεσαι.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Παρθένος, αρκετά προβλήματα μένουν πίσω και μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα με τον σύντροφό σου αν αποφασίσεις να χαλαρώσεις και δεν τα βάζεις συνεχώς μαζί του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί κάνε μια βόλτα με φίλους και άφησε την καλή διάθεση και το χιούμορ σου να γοητεύσουν τους γύρω σου. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου έχουν πολλές υποχρεώσεις και μόνο ο καλός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να τα αντιμετωπίσεις. Δείξε την κατάλληλη ωριμότητα σε όλα τα ζητήματα της δουλειάς σου, αλλά και στα οικονομικά σου όπου οι περιττές αγορές θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Ζυγός
Σήμερα είναι μια μέρα επαφών και επικοινωνίας για εσένα αγαπητέ Ζυγέ και πρέπει να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς ώστε να δρομολογήσεις τα σχέδια σου εκ νέου. Μπορείς να μιλήσεις με όποιον θέλεις για διάφορα ζητήματα και θα βρεις μεγάλη κατανόηση. Άλλωστε χρειάζεσαι λίγη ψυχική συμπαράσταση για όσα σε απασχολούν και μετά θα ηρεμήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Ζυγέ είναι ήρεμη η φάση στην οποία βρίσκεσαι και αυτό θα πρέπει να σου είναι αρκετό. Απόφυγε οτιδήποτε μπορεί να φέρει εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφο σου και αν το κρίνεις απαραίτητο, προτίμησε την σιωπή. Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να χαλάσεις την ηρεμία σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις και να ερωτευτείς κεραυνοβόλα!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θέλει την προσοχή σου για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις και να μην τις αφήνεις άλλο να χρονίζουν. Είναι μια καλή μέρα για συμφωνίες και συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου που θα δώσουν συμφέροντα αποτελέσματα.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που επανέρχονται σήμερα στην ζωή σου και ζητούν επιτακτικά μία λύση. Μη δίνεις άλλη αναβολή για να ηρεμήσεις επιτέλους από το άγχος που σου προκαλούν. Βάλε μια σειρά και κάνε όσα περισσότερα μπορείς βάζοντας όλες σου τις δυνάμεις για να τα τελειώσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα νεύρα θα σου χαλάσουν το κέφι και η σχέση σου θα είναι σήμερα λίγο σε ένταση, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Σκορπιών. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα διαχειριστείς, προτίμησε να επιστρέψεις αργά στο σπίτι γιατί δεν φταίει σε τίποτα ο σύντροφος σου να τα ακούσει!!! Αν δεν έχεις σχέση είναι μια καλή περίοδος για να γνωρίσεις κάτι ενδιαφέρον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό με καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν μέχρι το μεσημέρι. Μη δώσεις συνέχεια σε σχόλια συνεργατών σου και δικαιολόγησε τα, λόγω οικονομικής κρίσης. Τα οικονομικά σου από την άλλη όμως είναι σε δύσκολη φάση. Χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια για να κάνεις την οικονομία που θέλεις και να τα ισορροπήσεις.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη το σημερινό Σάββατο σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και σε μια διάθεση να κάνεις όσα σκέφτεσαι άμεσα. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τα βάλεις σε μια σειρά γιατί όλα δεν γίνονται σε μία στιγμή, αλλά να μη χάσεις την καλή σου διάθεση και τη θέληση να τακτοποιήσεις όλα σου τα θέματα. Η Σελήνη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει σημαντικά να οργανωθείς καλύτερα και αποτελεσματικότερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Τοξότη τα πράγματα είναι απλά… με το πλανητικό σκηνικό να ευνοεί κάθε ερωτική στιγμή με τον σύντροφο σου. Απόλαυσε την παρουσία της και βάλε κι εσύ τα δυνατά σου για να ζήσεις παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο σου. Ειδικά αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου η περίοδος αυτή σου κλείνει πονηρά το μάτι… και εσύ οφείλεις να ανταποκριθείς στο κάλεσμα της.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα σε βάλουν στη λογική της τακτοποίησης και κυρίως των παλιών ζητημάτων που έχεις αφήσει να σε ταλαιπωρούν και να τραβούν πίσω και τα επερχόμενα σχέδια σου. Απόφυγε τα έξοδα που δεν υπολόγιζες και προχώρησε στον προγραμματισμό που έχεις αποφασίσει.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε είναι ένα δυναμικό Σάββατο το σημερινό για εσένα. Με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη και να σε ευνοεί θα πάρεις απόφαση να λύσεις αρκετά θέματα και κυρίως να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις με ανθρώπους που δεν σου κάνουν. Μυστικά και ψέματα θα βγουν στην επιφάνεια τις απογευματινές ώρες! Δείξε την κατάλληλη προσοχή και αντιμετώπισε τα!

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα για τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου και να στο ανταποδώσει, κάνοντας σε ευτυχισμένο και ασφαλή. Ακόμα κι αν είσαι ένας μοναχικός Αιγόκερως η μέρα θα είναι πολύ ερωτική και ενδιαφέρουσα με πολλές αξιόλογες γνωριμίες. Στο χέρι σου είναι να έχουν διάρκεια και να εξελιχθούν…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα συναντήσεις κάποιες δυσκολίες αλλά αν κρατήσεις την ηρεμία σου θα τις ξεπεράσεις με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση αλλά ειδικά σήμερα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην αφήσεις να χαθούν ευκαιρίες.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε αρκετά από τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό θα μείνουν πίσω σου και θα ανακουφιστείς σε μεγάλο βαθμό αυτό το Σάββατο. Γενικότερα, με λίγη ηρεμία και καλή διάθεση μπορείς να πετύχεις όσα θέλεις χωρίς να νιώθεις ένταση και νεύρα. Κυρίως απόφυγε τις βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα πρέπει να βρεις τι σου φταίει για να το αλλάξεις. Μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να πάει χαμένη. Σκέψου το μέλλον σου ότι κι αν σημαίνει αυτό και στρώσε το δρόμο για να πάνε τα πράγματα καλύτερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά σου οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέους έρωτες… και απολαυστικές, ερωτικές εμπειρίες που θα σε απογειώσουν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πάρα πολύ καλά και είσαι όλο και πιο κοντά στην επιτυχία. Μην το ξεχνάς αυτό σήμερα που μπορεί να σου παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες και προσπέρασε τες με ευελιξία και διπλωματία. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στα οικονομικά σου γιατί κάποια έξοδα σε έχουν αφήσει πίσω. Απόφυγε συμφωνίες που εμπεριέχουν ρίσκο.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, σε έχει πιάσει σήμερα ένα παράπονο σχετικά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και αναρωτιέσαι ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν το καλό σου. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που σου χαλάνε τη διάθεση και σου προκαλούν εκνευρισμό. Άλλωστε θα διαπιστώσεις ότι όσοι νοιάζονται είναι αρκετοί για να αισθάνεσαι καλά και κάποιοι είναι όντως περιττοί και πρέπει να τους απομακρύνεις. Μην διστάσεις!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς η θέση της Σελήνης στον Τοξότη θα ευνοήσει ιδιαίτερα το ερωτικό κλίμα στις επαφές σου. Αξιοποίησε τη μέρα ειδικά αν δεν έχεις σχέση για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και γούστα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα φέρει στιγμές επιτυχίας και ικανοποίησης και θα δεις κάποια σχέδιά σου να υλοποιούνται πιο γρήγορα απ’ όσο νόμιζες. Προσοχή στις οικονομικές προτάσεις που θα σου γίνουν και οι οποίες χρειάζονται σκέψη πριν πάρεις κάποια απόφαση.