Share

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Τρίτη 8 Νοεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
H μέρα θα είναι κρίσιμη για σημαντικές εξελίξεις είτε στα επαγγελματικά, είτε στα οικονομικά σας. Ένας δικός σας άνθρωπος δείχνει να σας χρειάζεται στο πλευρό του. Ξυπνήστε για μια ακόμα φορά το δοτικό σας εαυτό- θα ανταμειφθείτε με ψυχική ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ένα ενδιαφέρον φλερτ βάζει στην καθημερινότητά σας αλατοπίπερο και σας κάνει να ονειροπολείτε εκεί που εργάζεστε στον υπολογιστή σας. Αυτή τη φορά δεν θα καταφέρετε να επιστρατεύσετε καμία στρατηγική, θα μιλήσει το συναίσθημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ο χρόνος μοιάζει να μην σας φτάνει. Ωραία θα ήταν η μέρα να έχει 30 ώρες, αλλά προς το παρόν έχει μόλις 24, κάτι που σημαίνει για εσάς αυπνία, κούραση και πιεσμένο πρόγραμμα. Τουλάχιστον κερδίζετε τις εντυπώσεις και όλοι μιλούν για το πόσο επαγγελματίας είστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Για μια ακόμα φορά νιώθετε πως το ερωτικό σας ενδιαφέρον στράφηκε προς λάθος κατεύθυνση. Τουλάχιστον σε αυτό το συμπέρασμα θα καταλήξετε μετά από μια παρεξήγηση με το αντικείμενο του πόθου σας που θα οδηγήσει σε εντάσεις και λόγια βαριά –που ίσως και δεν εννοείται. Δείτε την κατάσταση πιο αποστασιοποιημένα πριν πάρετε τελικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Στη βράση κολλάει το σίδερο και τώρα που εμφανίστηκε μια ευκαιρία για να κάνετε το επόμενο βήμα σε κάτι σημαντικό στη ζωή σας δεν έχετε παρά να την αρπάξετε. Στα κοινωνικά είστε πρώτοι, μην φανείτε διστακτικοί αυτή τη φορά που κρίνεται και κάτι πολύ σημαντικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μετά από μια περίοδο δοκιμασίας στη δουλειά η κατάσταση έρχεται και στρώνει. Νιώθετε πιο ήρεμοι και έχετε αποδείξει την αξία σας. Πολύ ωραία όλα αυτά, απλά να μην επαναπαυτείτε στις δάφνες σας. Συναισθηματικά, νιώθετε κάπως μπερδεμένοι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ένα πρόσωπο που βλέπετε φιλικά κάτι σας κρύβει, κάτι έχει συμβεί πίσω από την πλάτη σας, αλλά δεν έχετε ιδέα και εκείνο σας χαρίζει χαμόγελα. Αυτό που ενδεχομένως θα αποκαλυφθεί μέσα στις ερχόμενες ημέρες δεν θα σας δώσει χαρά, αλλά θυμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μια μικρή κρίση στη σχέση σας έρχεται να σας κάνει να καταλάβετε το πόσο σημαντική είναι για σας. Έχετε βυθιστεί στις απαιτήσεις της δουλειάς και παραμελείτε τον άνθρωπό σας. Ανακτήστε τις ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ωραία! Εκεί που νομίζατε πως έχετε βάλει τα πράγματα στη θέση τους και μετά από ένα δύσκολο δίμηνο θα πάρετε επιτέλους μια ανάσα, νέες υποχρεώσεις και δουλειές ξεπηδούν και τα ξενύχτια στη δουλειά επιστρέφουν. Τουλάχιστον, η αξία σας αναγνωρίζεται (και ας μην μεταφράζεται αυτό σε κάποια αύξηση).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η λογική είναι η εξής: Βρίσκεται τον επόμενο στόχο, οργανώνετε το σχέδιό σας για να τον πετύχετε, δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και όλα πάνε εξαιρετικά. Άλλωστε, είστε «μανούλα» στο να κυνηγάτε τα όνειρα και τις επιδιώξεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η μέρα ξεκινά με χαμόγελο και θετική ενέργεια και ξαφνικά όλα τα μηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν είναι πως πολύ καλά κάνατε και κάνατε μικρές αλλαγές σε όλα αυτά που σας ενοχλούσαν. Καιρός να αρχίσετε να ασχολείστε λίγο και με τον εαυτό σας. Χρειάζεστε χαλαρωτικές στιγμές που θα σας χαρίσουν ευεξία.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ένας μικρός χαμός επικρατεί στο οικογενειακό περιβάλλον και εσείς θέλετε να κρατήσετε τις αποστάσεις σας για να μην πληγείτε από το τσουνάμι. Περιμένετε μερικές μέρες ακόμα για να εμπλακείτε στις εξελίξεις που αφορούν δικούς σας ανθρώπους γιατί η ανάμειξή σας θα είναι καταλυτική και καλό είναι να έχετε καθαρό μυαλό.

 

Πηγή: faysbook