Share

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Τρίτη 15 Νοεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Δεν σου δίνεται ο χρόνος και ο χώρος που θα ήθελες για να δώσεις τα πάντα για να πετύχεις το στόχο που έχεις βάλει, γιατί όλο εμπόδια μπαίνουν στη μέση και σε αποσπούν. Σύντομα, όμως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Υπάρχει μια οικογενειακή αναστάτωση σχετικά με αυτό που θέλει κάποιος από όλους και την άποψη που έχουν οι υπόλοιποι πάνω σε αυτό. Η συνταγή της ευτυχίας λέει πως οφείλουμε να σεβόμαστε τις επιλογές των άλλων και να μην κρίνουμε σκληρά όταν δεν μας πέφτει λόγος –αρκεί να πούμε την άποψή μας, αφήνοντας τον άλλον να αποφασίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μην υπόσχεστε τόσα πολλά δεξιά και αριστερά. Μπορείτε να καταφέρνετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά είναι αδύνατον να τα κάνετε όλα –και να τα κάνετε όλα καλά. Βρείτε χρόνο για αγαπημένα πρόσωπα που θα σας χαλαρώσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Σήμερα είναι καλή μέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα φερθείτε δίκαια και με ευθύτητα σε όποιον συναναστραφείτε για δουλειά. Δεν πρέπει να κρατάτε κρυφό κάτι που αν αποκαλυφθεί θα σας εκθέσει. Φορέστε πράσινο που φέρνει γούρι και το πιο λαμπερό σας χαμόγελο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η ερωτική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο και ίσως κληθείτε να απαντήσετε σε ερωτήσεις για τις οποίες δεν νιώθετε απόλυτα έτοιμοι ή προετοιμασμένοι. Δεν έχει όμως νόημα να ζητάτε συνεχώς παράταση χρόνου. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα για να προχωρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Οι δρόμοι σας ξανασυναντιούνται με ανθρώπους που νομίζατε πως έχετε βγάλει (ή έχουν βγει από μόνοι τους) από τη ζωή σας. Αυτή η εξέλιξη σας αρέσει και νιώθετε πως πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία για αυτή την επανασύνδεση. Για να είναι ουσιαστική απαιτείται ειλικρίνεια.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μην κοιτάζετε πίσω στο παρελθόν μέσα από ροζ γυαλιά ωραιοποιώντας καταστάσεις. Είναι καλύτερα να εστιάσετε στο μέλλον και να απολαύσετε τη ζωή μέσα από νέες εμπειρίες αντί να ξαναγυρίζετε στα παλιά, δοκιμασμένα και αποτυχημένα. Αυτό που λένε για το ξαναζεσταμένο φαί δεν είναι τυχαίο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Το στοιχείο σας είναι το νερό και αυτό σας επιτρέπει να βυθιστείτε στις πράξεις του παρελθόντος με ειλικρίνεια και αναδυόμενοι να έχετε πάρει πολύτιμα μαθήματα για το μέλλον. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας και αξιοποιήστε τα παλιότερα λάθη σας για να πετύχετε τους επόμενους στόχους, αποφεύγοντας να τα επαναλάβετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια. Κάνοντάς το θα διαπιστώσετε πόσο πολύτιμο είναι για σας να είστε κοντά ο ένας στον άλλον. Προσέχετε τι λέτε όταν βρίσκονται μπροστά άνθρωποι που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί δεν ξέρεις ποτέ πώς μπορεί να το μεταφέρουν σε τρίτους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ένα εμπόδιο που προέκυψε ξαφνικά σας παγώνει και σας κάνει να αναρωτηθείτε πώς είναι σωστό να προχωρήσετε. Φανείτε ειλικρινείς, πάνω από όλα με τον εαυτό και τα θέλω σας, και θα εισπράξετε το σεβασμό των άλλων, κάτι που σας είναι αναγκαίο στην παρούσα φάση για να ξανανιώσετε αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τα καλύτερα έρχονται, απλά ακόμα δεν μπορείτε να τα δείτε. Απλά φροντίστε μήπως από κεκτημένη ταχύτητα απογοητεύσετε ανθρώπους που έχουν σημασία για εσάς. Μην γκρινιάζετε για ανούσια πράγματα, όταν σας πιάνει η γνωστή σας ξινίλα, αναζητείστε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Ναι, υπάρχει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Το φεγγάρι σας δυσκολεύει να διαχωρίσετε την πραγματικότητα με αυτά που φαντάζεστε ή φοβάστε. Μην πάρετε κρίσιμες αποφάσεις χωρίς να επεξεργαστείτε καλά όλα τα δεδομένα. Θέλει λίγο προσοχή και είστε έτοιμοι να βαδίσετε στο μονοπάτι προς την ευτυχία και την επιτυχία.

 

Πηγή: faysbook