Share

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, Καλό μήνα!

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Υπάρχει πίεση στον «αέρα» να πάρεις αποφάσεις για τις οποίες δεν είσαι έτοιμος. Η μέρα θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ποιος είναι πραγματικά με το μέρος σου και ποιος θέλει απλά να σε εκμεταλλευτεί προς όφελός του. Στον έρωτα τα μηνύματα που δέχεστε είναι μπερδεμένα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Συναισθηματικά δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για το τι πραγματικά θέλεις, αλλά θα είναι πιο εύκολο για σένα να κοιτάξεις μέσα σου παρά να ακούς τη γνώμη των άλλων για τα δικά σου προσωπικά και τελικά να επηρεάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δώσε στους άλλους την ευκαιρία να σου εξηγήσουν τι πραγματικά συμβαίνει. Σου είναι δύσκολο να διαπιστώσεις ποιος λέει αλήθεια και ποιος παραμύθια τελευταία. Άφησε λοιπόν τους άλλους να μιλήσουν, κρίνε και βγάλε συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο σου κάνει αποκαλύψεις για το παρελθόν του. Άφησέ το να σου ανοίξει την καρδιά του χωρίς να κρίνεις. Νιώσε περηφάνια που κέρδισες την εμπιστοσύνη του και κάνε το δέσιμό σας ακόμα πιο ισχυρό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τελευταία μαθαίνεις πολλά που αν κοινοποιηθούν θα δημιουργήσουν ίντριγκες και αναμπουμπούλα, με κίνδυνο στο τέλος να βρεις και το μπελά σου. Κράτα τις πληροφορίες για τον εαυτό σου. Άσε που από τις πιθανές αποκαλύψεις κρίνεται το μέλλον άλλων ανθρώπων, οπότε δείξε ιδιαίτερη προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Με ένα αγαπημένο πρόσωπο ξαφνικά έχετε διαφωνίες που σας έχουν απομακρύνει. Κινείστε σε διαφορετικό μήκος κύματος και αυτό δεν σας βοηθά να βρείτε μια χρυσή τομή. Σήμερα, όμως, η μέρα ευνοεί την επικοινωνία και είναι ιδανική για να κάνετε μια προσέγγιση αν θέλετε να έρθετε και πάλι κοντά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Τα άστρα φωτίζουν τα επαγγελματικά σας και φέρνουν τύχη και ευελιξία. Στα μάτια σας γίνονται ξαφνικά πολύ πιο ξεκάθαρες οι κινήσεις που πρέπει να κάνετε ώστε να εξελιχθείτε άμεσα και κατακόρυφα στον εργασιακό τομέα. .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ο χρόνος σας μοιάζει να μην φτάνει, ενώ πολλές και διάφορες μικροαναποδιές σας κάνουν να γυρίζετε γύρω από την ουρά σας και τίποτα να μην προχωράει όπως θα θέλατε. Βάλτε προτεραιότητες και προσπαθήστε να καθαρίσετε το μυαλό σας και να ξεπεράσετε κολλήματα δικά σας που δεν σας οδηγούν πουθενά. Πατήστε γενικώς ένα restart.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ένας άνθρωπος στον οποίο έχετε τυφλή εμπιστοσύνη δεν είναι τόσο αξιόπιστος όσο νομίζατε. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αν δεν νιώθετε τη σιγουριά πως έχετε σωστή εικόνα για το τι συμβαίνει τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Κάποιος που ούτε που το φαντάζεστε δεν μπορεί να σας βγάλει από το μυαλό του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Θα συναντήσετε ανθρώπους με πολύ ισχυρή προσωπικότητα που θα φέρουν γέλιο και διασκέδαση στη ζωή σας. Παράλληλα, κάποιο μεγαλύτερο ηλικιακά πρόσωπο από το περιβάλλον σας θα σας δώσει τη σωστή συμβουλή τη σωστή στιγμή. Μην την αγνοήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Προτιμήστε να μην πείτε τίποτα από το να πείτε ψέματα ή ανακρίβειες γιατί κάτι τέτοιο θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Ακόμα και σε αυτούς που θα σας αντιμετωπίσουν χωρίς σεβασμό και με διάθεση να σας κοροϊδέψουν απαντήστε με το χαμόγελο και τη θετική σας ενέργεια και θα τους αφοπλίσετε!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Κάποιος αγαπημένος σας, σας έχει απογοητεύσεις και η διάθεσή σας είναι στα τάρταρα. Ξαφνικά, όμως, αρχίζετε να βλέπετε φως στο τούνελ και να ανακτάτε το χαμόγελό σας. Τινάξτε από πάνω σας τη σκόνη και προχωρήστε. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή.

 

Πηγή: faysbook