Share

Οι αστρολογικές προβλέψεις για 3 Νοεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Και ξαφνικά μια γνωριμία έρχεται να αναστατώσει τα σχετικά ήρεμα τον τελευταίο καιρό ερωτικά νερά της ζωής σας. Θα ενδώσετε; Θα αντισταθείτε; Θα κάνετε αλλαγές προκειμένου να δοκιμάσετε την τύχη αυτού του νέου έρωτα; Η απόφαση είναι στο χέρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Καθώς οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις στη δουλειά είναι ολοένα και πιο μεγάλες, η γήινη φύση σας που αγαπά να συνδυάζει εργασία με χαρά ενίοτε καταπιέζεται. Κάντε υπομονή και σπείρετε σήμερα για να θερίσετε με τη νέα χρονιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Τρέχετε και δεν φτάνετε ή μήπως τελικά φτάνετε αλλά δεν το έχετε καταλάβει; Όλα μοιάζουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο στο κομμάτι της δουλειάς- απλά πρέπει να κοιτάξετε το δάσος και όχι το δέντρο για να το καταλάβετε. Α, και οι δεσμευμένοι μην παραμελείτε το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Πήρατε μια απόφαση πριν λίγο καιρό, αλλά μάλλον ήταν κάπως παρορμητική και ήδη έχετε αρχίσει να μετανιώνετε. Αφήστε που με τη συμπεριφορά σας έχετε απομακρύνει ανθρώπους που σας αγαπούσαν ειλικρινά. Μήπως πρέπει να επαναπροσδιορίσετε κάποια πράγματα γιατί κοιτάζοντας να μην πληγωθείτε εσείς, πληγώνετε τους άλλους.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αγαπημένα λιονταράκια όλα σας φταίνε και όλα σας εκνευρίζουν, αλλά σκεφτείτε λίγο καθαρά γιατί στην πραγματικότητα το σύμπαν σήμερα μοιάζει να σας αγαπά πολύ και κάνει υπέρ σας αυτές τις… τύπου Κοέλιο συνωμοσίες. Αρπάξτε την ευκαιρία που θα παρουσιαστή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μια καλή ευκαιρία για τα οικονομικά σας παρουσιάζεται –ή εκείνοι που σας όφειλαν κάποια χρήματα επιτέλους σας εξοφλούν. Φανείτε, όμως, προνοητικοί και όχι σπάταλοι γιατί τα έξοδα είναι πολλά. Ούτως ή άλλως η σωστή οργάνωση είναι κάτι που σας διακρίνει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Δείξτε λίγο μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και μην καταπονείτε τον οργανισμό σας. Σήμερα χρειάζεστε αγκαλιές και φροντίδα –οι δεσμευμένοι δεν θα πάθουν τίποτα αν το εκφράσουν αυτό στο έτερον ήμισυ. Δεν είστε σούπερ ήρωες, άνθρωποι είστε και σεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μικρές αστραπές και βροντές στα προσωπικά σας ζητήματα σας αναστατώνουν και γίνεστε ελαφρά καχύποπτοι –ειλικρινά όμως χωρίς λόγο. Μην αφήνετε τρίτους να σας βάζουν φιτιλιές. Εσείς έχετε πιο καθαρή κρίση, αρκεί να θέλετε να δείτε τι συμβαίνει και να μην εθελοτυφλείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μια παρεξήγηση που σας έχει στενοχωρήσει με αγαπημένο σας πρόσωπο σύντομα θα λυθεί. Μιλήστε με ειλικρίνεια, δείξτε τα συναισθήματά σας και πολύ σύντομα όλα θα είναι μέλι-γάλα, σαν να μην ψυχρανθήκατε ποτέ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μια επιτυχία έρχεται να σας αναπτερώσει και να σας κάνει να κάνετε ακόμα μεγαλύτερα όνειρα. Βάλτε συγκεκριμένο στόχο, δουλέψτε πάνω σε αυτόν με το πείσμα και τη δυναμική που σας διακρίνει και θα τα καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Όμορφες οικογενειακές στιγμές με τους αγαπημένους σας σας φτιάχνουν τη διάθεση, ενώ μια ευχάριστη έκπληξη σας ξαφνιάζει με τον πιο γλυκό τρόπο. Είστε σε μια φάση που θέλετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Όσοι πιο μεθοδικοί είστε, τόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα τα καταφέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Όλα δείχνουν πως έρχεται η στιγμή να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Μην το φοβηθείτε. Αν νιώθετε πως στηρίζεστε σε γερές βάσεις ακολουθείστε το ένστικτό σας και πείτε το μεγάλο, yes I do.

 

Πηγή: faysbook